MENU

ABOUT ME

Oh hello!

Met een enthousiasme, nieuwe ideeën en inspiratie, veel moederliefde en dus een grote lach op mijn gezicht, een latte (plus een koekjestrommel vol), muziek & Netflix vul ik graag mijn dagelijkse momenten. Heel happy word ik van details, van de lente die in de lucht hangt en van knusse familiemomentjes in het weekend. Samen er op uit in de natuur. Maar ook heb ik veel liefde voor grote wereldsteden waar ik graag verdwaal ik kleine straatjes (say yay for citytrips!) en een vreugdedansje doe in hippe koffie- of eettentjes. Zolang genieten op #1 staat, tel ik hem op bij mijn geluksmomenten.

In eigenijk alles ben gedreven en kritisch wat ik doe. Als ik iets voor ogen heb, ga ik er volle bak voor. Dit zorgt er ook voor dat ik niet echt kan stilzitten. Ik haal graag het beste in mezelf naar boven en blijf mezelf uitdagen met een portie doorzettingsvermogen en mijn positieve insteek.

Ook ben ik een gevoelsmens en dat is een match als je mensen mag vastleggen op intieme momenten. Bijzonder blijft het om deze liefde te mogen zien en voelen. Ik vind het heel belangrijk dat jullie in een relaxte setting kunnen genieten van het hier en nu. Die sfeer en onvoorwaardelijke liefde krijgen bij mij altijd de hoofdrol. Can you feel the love?

Some other personal

facts

Persoonlijke cijfers op een rij » 34 jaar » 16 jaar samen
& getrouwd met Mark » Mama sinds 2017

Van mooie interieurstyling krijg ik een grote glimlach:)

Kom je me op straat tegen? Dan kun je me herkennen aan m'n
Bambi bruine ogen, het kuiltje in mijn kin & mijn favoriete sneakers.

Spotify staat bijna non-stop aan. De radio gaat bij
de boterham aan om rustig wakker te worden.

Bij weinig kookinspiratie tover ik graag
een hoge stapel pannenkoeken op tafel.

Stofzuigen vind ik het leukste klusje in huis. Dit
omdat ik erg happy word van een schone vloer.

Hoog op mijn travellist staan onder andere
Kopenhagen, Marrakech en Lapland.