MENU

Pakketten + investering

Choose your favourite! Voor alle afstanden buiten Ridderkerk wordt €0,35 per km gerekend. Reportages vinden plaats in de provincie Zuid-Holland, maar ook daarbuiten fotografeer ik op aanvraag:)
Deluxe
2 uur fotografie
40 digitale beelden in hoge resolutie
zorgvuldige nabewerking
online gallery & download
inclusief mini-album

€ 375-
Medium
- MEEST GEKOZEN -
1,5 uur fotografie
20 digitale beelden in hoge resolutie
zorgvuldige nabewerking
online gallery & download
inclusief 2 fotoprints 20X30 cm
€ 275,-
Mini
45 minuten fotografie
10 digitale beelden in hoge resolutie
zorgvuldige nabewerking
online gallery & download


€199,-

Mini album

Wanneer je het deluxe pakket boekt, ontvang je naast de digitale beelden ook een mini album. Je geeft zelf je eigen favorieten door die je graag terug wilt zien in dit mini album. Een handig formaat, van 15 x 15 cm, dat je overal mee naar toe kunt nemen om vol trots te laten zien!

De extra dikke bladzijden en de omslag gemaakt van linnen maken dit mini albumaf. De kleur van de kaft kies je zelf, zodat dit album helemaal bij jullie past!
(linnen kleur op foto is "olijf")

Some kind words
- Lizet -
"We hebben genoten en koesteren zowel de shoot als het práchtige resultaat. We hebben Wendy gekozen vanwege de zachte en natuurlijke stijl. Door de relaxte manier van werken, waarbij Wendy zich bij ons thuis makkelijk voegde in de dynamiek, was het zo ontspannen! Het is bijna alsof ze er niet is, maar waar nodig kregen we fijne aanwijzingen."
PREV.

Some kind words

about the shoot

" Tijdens de shoot met onze 3 weken oude dochter voelde we ons direct vertrouwd met Wendy. Hierdoor zijn de foto’s zo ongedwongen en spontaan geworden. Daarnaast werkt ze snel en efficiënt zodat je kleintje het ook allemaal leuk blijft vinden. "
- Ceren -

Some kinds words

about the shoot

"Wendy is een enthousiaste en betrokken fotografe die professioneel te werk gaat. Ze stelt je op je gemak en zorgt voor de mooiste plaatjes in je eigen omgeving. Ze maakt gebruik van de kracht van spontaniteit. Wij zijn onwijs blij met het resultaat, omdat het unieke en pure beelden zijn!"
- Sanne -

Some kinds words

about the shoot

" Wendy kwam bij ons voor een newborn shoot van onze 3e spruit. Ik heb een beetje cameravrees, maar Wendy kletst lekker en stelt heel de familie op zijn gemak, waardoor het heel natuurlijk aanvoelt. Ook wist ze goed om te gaan met de grote broers, die zo'n fotoshoot best spannend vonden. Het resultaat is zo mooi, we waren er stil van. We kijken graag naar de prachtige plaatjes en het is een mooie herinnering voor later. Dank je wel voor je geduld, je tijd en de waardevolle foto's."
- Suzanne -
NEXT