MENU
Our family
Hoe ziet een gezinssessie eruit?

Als gezin bij elkaar. Samen genieten van het moment als ik jullie mag vastleggen. That's it, meer hoeven jullie niet te doen. Liefde geven en ontvangen is waar het bij mij allemaal om draait. De mooie onderonsjes van jullie gezin vertellen hun eigen verhaal. De kietelbui op bed, een wedstrijdje in de buitenlucht of een liefdevolle knuffel van mama op die lekkere bank. Ze laten precies zien hoe jullie ze beleven.

Bij jullie in huis ga ik op zoek naar de fijne plekjes met mooi daglicht. In een relaxte setting herinneringen maken in de slaapkamer, de woonkamer of een andere favoriete ruimte. Een persoonlijke omgeving met spullen die veel over jullie vertelt. Ook die geef ik graag een mooi plekje in beeld. Ben je liever met het hele gezin in de buitenlucht? Dan gaan we met z'n allen op avontuur in het bos of op de hei. En vergeet de duinen niet; een van mijn favorieten! Tijd voor wat actie en oog voor de alles om ons heen. Hier is alle ruimte om samen, spelenderwijs de natuur te verkennen.

Een mooie buitenlocatie of cosy in huis. Het maakt eigenlijk niet uit waar we zijn. Met een dosis knuffels, kusjes en een warme trui in de wintermaanden maken we overal samen nieuwe herinneringen.

Some kind words

- Anouk & Elijah -

"Vanaf dat Wendy de voordeur binnenkwam, klikte het meteen! Met zowel mij als met Elijah, wat een gezellig mens.. Elijah was zelfs zo op zijn gemak bij Wendy, dat 'ie zich flink aan het uitsloven was en niet zo goed zijn best deed voor de foto's. Wendy doet haar werk zo goed en is zo geduldig dat ik bewonderenswaardig vind dat ze zulk mooi resultaat heeft geleverd! We zijn onwijs blij met deze waardevolle foto's!"

Let's make some lasting memories together
Hello baby
Hoe ziet een babysessie eruit?

Jullie kleintje met alles erop en eraan. Kleine gaapjes, veilig liggen bij papa/mama, maar ook de gebruikelijke luiers vol verrassingen;) De komst van een kleintje vraagt de eerste weken veel liefde, aandacht en zorg. Mooie momenten samen die niet meer terugkomen en die je toch graag vast wil leggen voor later. Twee keer knipperen; er is weer een maand voorbij gevlogen!

Graag leg ik die kostbare herinneringen voor jullie vast in een vertrouwde, huiselijke omgeving. Zo hoeven jullie niet op pad en gaan we helemaal mee in het ritme van jullie kindje. Van badritueel tot de kleine voedingsmomentjes. Met jullie kleintje in de hoofdrol. Naast de woon- of slaapkamer stap ik tijdens de sessie ook altijd de babykamer binnen. Een ruimte die heel vaak met liefde en aandacht is gestyled. Waar eindeloos geknuffeld mag worden en kleine details jullie kamertje persoonlijk maken.

Tijdens deze sessie gaat eigenlijk alles vanzelf en zijn de emoties zo puur. Precies zoals het voelt, leg ik dit vast. De beelden die ik maak laten zien dat jullie als gezin genieten van dit kleine, grote geluk en met elkaar bezig zijn. Laat de liefde maar om mijn oren vliegen! Daar krijg ik nooit genoeg van:)

FAQ

Question

Oh no! Wat te doen als er iemand ziek is?

Answer

Vervelend, maar niks aan te doen! Laat mij zo snel mogelijk weten dat jij ziek bent/jullie ziek zijn en we plannen samen een nieuwe datum. Ook als ik ziek ben, (gelukkig op een hand te tellen;) zoeken we naar een nieuwe match in de agenda.

Question

Lever je de foto's in kleur en zwart-wit?

Answer

Zeker! De keuze maak ik zelf op basis van contrast en lichtinval. De selectie die jullie krijgen zit een goede balans tussen kleur en zwart-wit. Er is dus genoeg te kiezen;)

Question

Wat moeten we aan tijdens de fotosessie? Heb je tips?

Answer

Die heb ik! Na de boeking van jullie sessie stuur jullie per mail enkele "do and don'ts" wat betreft kleding en styling in huis.

Question

Hoe lang duurt het tot wij de foto's krijgen?

Answer

Ik streef er naar om de foto's, nadat jullie de selectie hebben doorgegeven, deze binnen twee weken te leveren. Via de online Gallery kunnen jullie zelf de beelden downloaden.

01